Indiana Jerky-Shop.cz

Blog

sušené maso v kuchyni

Jak využít sušené maso v kuchyni?

3. 3. 2025 Lovče, máš pytlík jerky a nevíš, co s ním kromě přímého zhltnutí u ohně? Neboj se, sušené maso má v kuchyni širší

Čti více
jerky a biltong: v čem se liší?

Jaký je rozdíl mezi jerky a biltongem?

Kde se vzalo jerky? Jerky a biltong – dva druhy sušeného masa, které by sis neměl plést. Jejich historie sahá až k původním

Čti více

Dárek k Valentýnu? Zkus jerky, ořechy nebo sušené ovoce

Hledáš originální dárek k Valentýnu? Zapomeň na klasiku a překvap svou drahou polovičku něčím chutným! Sušené maso, ořechy nebo

Čti více

Historie sušeného masa v České republice

Aktualizace 1. 3. 2025 Sušené maso má v České republice hlubší kořeny, než by se mohlo zdát. Od tradičních způsobů konzervace masa na

Čti více

Historie sušeného hovězího masa

Dějiny sušeného hovězího masa začínají tím, jak se sušené maso původně vyrábělo. Jerky byla forma tepelné konzervace, která

Čti více

Lapač snů

V některých indiánských kulturách a kulturách prvních národů je lapač snů (v jazyce Odžibvejů: asabikeshiinh, což je neživotný tvar

Čti více
Nákupní košík