Originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou příchutí masa.
Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, cukr, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, dextróza, pepř 0,6%, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.
Každé balení obsahuje absorbér kyslíku, který zachovává chuť a aroma bez jakékoli negativní kontaminace po celou dobu trvanlivosti produktu.
100 g hovězího Jerky je vyrobeno z 225 g hovězího masa.
Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Nutriční tabulka
Hovězí JERKY Peppered |
100g |
90g * |
25g * |
GDA 25g ** |
Energetická hodnota v kJ |
1363 |
1148 |
341 |
4% |
Energetická hodnota v kcal |
324 |
273 |
81 |
4% |
Tuky v g |
5,8 |
5,2 |
1,5 |
2% |
z toho nasycené v g |
2,1 |
1,9 |
0,5 |
3% |
Sacharidy v g |
2,3 |
3,8 |
0,6 |
0% |
z toho cukry v g |
2,3 |
1,7 |
0,6 |
1% |
Bílkoviny (proteiny) v g |
57 |
49 |
14 |
28% |
Sůl v g |
2,65 |
2,20 |
0,66 |
11% |
* 1 porce; ** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Jak se suší jerky ?
- Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
- Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
- Poté je ručně kladeno na rošty.
- Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
- Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.