Indiana Jerky Shop

logo indiana jerky

Kolik masa usušíš, tolikrát jsi náčelníkem

Zní to skoro neuvěřitelně, ale 100 gramů sušeného masa odpovídá až 300 gramům syrového masa, se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. I malý kousek tak obsahuje pořádný kus energie! Navíc se sáček vždy vejde do kapsy.

Sušené maso Indiana Jerky nevidělo lepek ani z koně, navíc je bez přidaných glutamátů, obsahuje nízkou hladinu sacharidů a sůl z Mrtvého moře s více jak 30% Hořčíku.

Další důležitou předností je nenáročnost na skladování.  Maso v sáčku vydrží minimálně 12 měsíců od data výroby při teplotách do 30°C, což se hodí při extrémních podmínkách – ať už při sportu či cestování.

Jak suší náčelník maso

  1. Kusy kvalitního masa zbaví tukových částí a šlach a nakrájí je na tenké plátky.
  2. Maso dlouho marinuje v „masírce“ podle vlastní indiánské receptury.
  3. Libové plátky masa ručně klade na rošty.
  4. Maso pozvolna několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem z bukového dřeva.
  5. Následuje strojní krájení, vážení na vibrační váze a rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku.
  6. Vše je zabaleno v ochranné atmosféře.
  7. Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů.
Shopping Cart